A dream comes true

Lenge har jeg drømt om å reise verden rundt: Flere måneder der fly, hostel, nye mennesker, nye steder, sol og strand er hverdagskost. Alt som har med skole og jobb forblir hjemme. Jeg kan ikke tenke meg noe bedre akkurat nå. Det er fortsatt en del som skal planlegges, og en del penger som skal tjenes inn før jeg kan legge ut på min (forhåpentligvis) 5 måneders lange reise. Selv om det blir mye jobbing frem til jul, kan jeg ikke si noe annet enn at jeg gleder meg. Selve planleggingen og tiden før avreise er jo nesten halve moroa!

I have been dreaming about travelling around the world for soo long. Several months as a backpacker. Live with locals or in hostels, meat new people all the time, see new places. Live far away from home, school and work for five monts. And of course be in a sunny place with beautiful beaches. Ah, I can't imagine something better right now. I still have a lot of things that has to be done before I'm ready to leave. Luckily for me I love planning trips!