Reiseruten er begynt å bli klar

Å skulle bestemme meg for hvilke destinasjoner jeg reiser til, kan jeg ikke si er det letteste. Gøy er det absolutt, men lett er det ikke. Verden er så stor, og jeg (som sikkert veldig mange andre) har lyst til å se de fleste steder. Jeg var kanskje litt for optimistisk over hvor mange plasser jeg faktisk rekker å besøke på denne turen. Så det vanskelige har jo egentlig vært å bestemme meg for hvilke plasser jeg ikke reiser til. Etter mye frem og tilbake, har endelig reiseruten min begynt å bli noe lunde klar, og jeg gleder meg til de første flybillettene er bestilt! Deciding which places I'm going to is actually very difficult. I probably was a litle bit too optimistic, believing that I could visit a lot more places then I'll reach in five months. But my plan looks pretty awesome right now, and I'm looking forward to order my first plane-tickets!