Take a risk

Det er mye jeg gleder meg til å oppleve på min 5 måneders lange reise. Jeg er så takknemlig for at jeg har muligheten til å reise så langt og så lenge som 19/20-åring. Når jeg kommer hjem i mai har jeg faktisk vært i fem av syv verdensdeler. Og det er absolutt ikke alle her i verden som har mulighet til det. Jeg gleder meg til å besøke alle de ulike verdensdelene, og å...

♥ gå rundt i ukjente gater ♥ bli kjent med lokale folk ♥ utforske nye steder alene ♥ le sammen med nye venner på andre siden av jorden ♥ se steder og bygninger jeg kun har sett på bilder, i bøker og på film ♥ jogge ute i helt andre omgivelser ♥ spise mat jeg aldri har spist før ♥ ligge på en nydelig strand og slappe av

Dagens tips: Take a risk! Dagens quote: "Wake up every morning with the thought that something wonderful is about to happen".

I'm so grateful that I have the opportunity to travel around the world for five months, only 19/20 years old. There is so many things I'm looking forward to do. I just know that this trip will be amazing!!