Min første dag som skikkelig turist

Oi! I går hadde jeg min første skikkelige turistdag på reisen min. Den begynte rolig med en deilig time på stranden med boken og musikken min som date. Lunsjen min var hos Flavia, Jessicas (J) beste venninne. Vi spiste en veldig vanlig rett her i Brasil, med ris, bønner, noe grønt, og noe jeg ikke husker hva heter. Mamma og pappa: dere må være stolte, jeg har smakt på mye forskjellig mat allerede, og spist bønner opp til flere ganger. Kanskje jeg kommer hjem som altetende? Videre dro Flavia, broren og jeg på akvarium. Såg på de stakkars fiskene, pingvinene og skillpaddene som må leve innenfor tjukke glassvegger, på utstilling for nysgjerrige barn... og oss, da. Videre for vi på et lite museum (gratis, hipp hurra). De hadde utstilling av bildene til en norsk fotograf. Norskeflagg, gamle sjøboder og Sissel Kyrkjebø prydet veggene. Senere på kvelden dro J, kjæresten Jonas, Flavia og noen kompiser på sightseeing i nabobyen Sao Vicente. Mac, som de kaller ham, var vår personlige guide. Siden han ikke snakker engelsk, måtte Flavia og J oversette for meg. Jeg fikk høre mye av Sao Vicentes historie. Det er så mye å fortelle, at jeg tar heller historietimen med dere på et eget innlegg. Vi avsluttet kvelden med en sandwich så stor som et fjell. Og den skulle jeg liksom spise helt alene... Skjedde ikke!

Jeg skal gi alle en klem fra J's mor, og et lite vink fra datteren til J's bror. Nå venter stranden på meg. Adeus!

My first day as a real tourist. I'm going to the beach now, so Google translate if you want to read about it.