Karnevalbyen

På fredags kveld var vi klare for tur. "Vi" består av Jessica, Jonas, Diego, Leonardo og meg. Før avreise drypte moren til Jessica noen dråper på hodebunnen til fem spente "ungdommer", og bedde for at vi skulle komme trygt hjem igjen. Her er det veldig mange som er religiøse, og familien jeg bor hos går i kirken flere ganger i uken. Etter tolv lange timer i bil, inkludert noen stopp på vegen og feilkjøringer, var vi trygt fremme i... *trommevirvel*... Rio de Janeiro! Etter noen timer søvn og en nydelig lunsj i huset til kjæresten til Leo, Irlene, var det tid for å utforske byen. Denne kvelden besøkte vi blant annet Rios mest populære strand, Copacabana beach. Regnet jaget oss uheldigvis innendørs, så jeg rakk verken å ta bilder eller nyte utsikten noe særlig. Jeg låner derfor et bilde av Google, slik at dere får et bilde av hvordan det var der.

Videre besøkte vi moren og bestefaren til Irlene, der vi fikk servert kake og min nye favorittdrikk Guarana. Det lille, koselige huset ble fort fylt opp av flere familiemedlemmer. Samtalene gikk i ett, mens jeg satt der uvitende om hva de snakket om. Heldigvis er J flink til å oversette for meg. De liker godt å ta meg med til familiene deres, så neste stopp var onkelens hus - også fylt med mange familiemedlemmer, i en alder fra 5 til 80 år (tipper jeg).

Søndag startet med høydepunktet mitt for turen, nemlig Chisto Redentor / Christ de Redeemer, og utsikt over hele byen. Det var så fiiint med en nydelig utsikt over Rio. Se på bildene, og gang det med 1000.

Vi fortsatte dagen i den største zooen jeg noen gang har vært i. Såå mange fine dyr, da! Hadde lyst å ta med meg nesten alle dyrene hjem.. Spesielt zebraen, giraffen, løven, tigeren, bjørnen, apene... Ja, nesten alle sammen!

Vi hadde et par fantastiske dager i Rio, og jeg er kjempeglad for at mine siste dager som tenåring ble brukt her. Nå skal jeg nyte min 27 timers lange bursdag. Tenk at jeg er 20 år allerede. Tiden flyr, dere. Det er best å leve ut drømmene man har, og leve i nuet!