Mine daglige rutiner her i Santos

Etter å ha bodd på den samme sofaen i 16 dager, har jeg fått mine daglige rutiner.

08:30 står jeg opp sammen med Jessica for å spise hver vår franske baguett, før hun drar på jobb.

For å betale tilbake for sofaen jeg får låne går jeg på tur med hunden deres, Tchu-Tchuca, omtrent hver morgen.

Om jeg er så heldig at solen skinner, tar jeg strandbaggen med meg og går Ana Costa avenue ned til stranden. Finner meg en solstol hos de samme folkene hver gang, koser meg med min favorittdrikk Guarana, en bok og musikk på øret.

Når klokken nærmer seg 12 er det lunsjtid. Med tanke på mengde og type mat, ville vi i Norge kalt dette middag. Vi har fått servert mange ulike retter, og flere som er typisk i Brasil. Det aller meste smaker nydelig!

J drar tilbake på jobb, og jeg drar enten på stranden, vindushopper, hjelper moren i huset, leser, eller er sammen med Flavia.

18:30 kommer J tilbake. Etter litt snack, en dusj og litt avslapping finner vi på noe gøy, for det meste sammen med Jonas, Flavia og Diego. Kveldene har blant annet blitt brukt til sightseeing, biljard, kino, fotballkamp og Just Dance-party.

Etter midnatt er vi begynt å bli trøtte. Vi lager til sofaen min, som faktisk er noen treplanker med en skikkelig madrass oppå. Etter at jeg har oppdaterer meg på hva som har skjedd hjemme siden sist, er det på tide med skjønnhetsøvnen vår.

I've slept at the same couch for 16 days now. So I've gotten some daily routines here in Santos. Normally I wake up for breakfast with Jessica, my host, before she have to go to work. After that I have can do whatever I want until she gets back at 6:30pm. Normally I walk with their cute dog, Tchu-Tchuca. And if I'm lucky the weather is good enough to go to the beach. Unfortunately it's been raining too much lately... At the night we always do something funny, most of the time with some friends. I'm soon leaving this wonderful city. Gonna miss it so much!