Costa Rica

"Vi" er nå blitt et medlem og en sekk rikere. Kjæreste Brit Marie + en stk fullstappet sekk er klare for å ta verden med storm sammen med meg! Jeg har reist tilbake i tid igjen. Klokken er nå 10:00. 7 timer bak Norge, 4 timer bak Brasil. Klokken 20:45 fredags kveld kjørte bussen min fra Santos. Det var trist å si farvel til de herlige menneskene som har gjort oppholdet mitt i Brasil uforglemmelig! På flyplassen gjorde jeg alt for å klare og holde øyelokkene åpne, slik at jeg fikk passet på mitt kjære hjem, sekken min. Utrulig nok klarte jeg å holde meg våken til flyet mitt gikk kl 07:20. Èn mellomlanding, mange timer venting og nok en flytur senere var jeg fremme i Costa Rica. Det var fantastisk gøy å se Brit igjen!

Nå skal et nytt land utforskes. Ny mat smakes på. Et nytt språk snakkes. Enda et minnekort fylles opp.

Costa Rica, vi er klare for deg!

"We" are now one member and a backpack richer. My dearest Brit Marie are ready to take the world with storm with me. Yey!! I've traveled back in time again. The time here are now 10am. 7 hours behind Norway, 4 hours behind Brazil. I left Santos and my Brazilian friends at 8:45pm. After that I did everything I could to stay awake, so I could watch my backpack. And I stayed awake until 7:20am, when my plane left Brazil!! It's fantastic to have Brit by my side! Now we are ready to explore a new country. Try new food. Speak a different language. Fill up another memory-card with pictures. And of course have a looot of fun. Costa Rica, we are ready for you!