Milevis unna

Tenker på min viltre, utrolig skjønne hund. Min fine familie. Sex and the city-date med mi beste. Danse vilt på fest med mi andre beste. Stryke pusene over ryggen. Kjøre med musikken på full guffe. Drikke norsk, nydelig vatn fra springen. Le sammen med mine andre beste. Se hvor lykkelig Lucas er når han får leke seg og springe vilt i snøen. Planlegge reunion med fine folk. Gå opp de bratte bakkene på besøk til momor. Ha ligge-fremfor-tven-og-ete-oss-feite-dag med mi tredje beste. Og bare være hjemme, i norsk natur.

Jeg er kjempeglad for at jeg har 72 dager igjen å reise, men tankene mine går likevel ofte over på dere hjemme i Norge. Og kanskje er det akkurat derfor at jeg tenker såpass på dere, fordi jeg vet at det er 72 lange dager til jeg skal se dere igjen.

Varm klem fra Australia.