Koala Sanctuary

I går gikk enda en drøm i oppfyllelse. I og med at det var 2. siste dagen min i Australia og jeg ikke hadde sett en eneste kengeru (bortsett fra det kjøttet jeg spiste), måtte jeg ta saken i egne hender. Turen gikk da til Koala Sanctuary, der de også har kengeru, fugler, krokodiller og dingoer. For å komme oss dit tok vi ferjen, som tok ca en time. Her serverte de god mat, spilte god musikk og fortalte om de ulike tingene vi såg oppover elven i Brisbane.

I tillegg til å mate og kose med kengeruene (som hadde utrolig myk pels), fikk jeg også holde en koala. Smelte smelte. Hjertet mitt smeltet ekstra mye når en mammakengeru kom med ungen sin i "lommen" på magen. Så skjønn, da.

Flere bilder kommer senere. Jeg må springe for å rekke og gjøre meg klar til neste flyreise.

Another dream came true true yesterday: cuddling a koala and feeding kangaroos. My heart melted, they were soo cute!