Begynnelsen på et nytt eventyr

Min første dag i Malaysia er over. Et eventyr som jeg bare vet blir veldig bra. Etter en flytur på ca åtte timer, med kun en time søvn, ankom vi Malaysia kl 05:30. Letende etter bagasjen møtte jeg Cory fra Australia. Vi slo følge, og har utforsket byen sammen. Elsker hvor fort man blir kjent med folk ute på reise. At et lite spørsmål som "do you know where the baggage-claim is?" kan føre til et nytt vennskap. Vi trasket rundt om kring, og bestemte oss etter hvert å dra på kino, med håp om å få lukke øynene en liten stund. Riktig nok valgte vi en alt for spennende film for dét, "Olympus". Litt energikaffi senere dro vi opp i det ene tårnet. Det var kjempefin utsikt, fra 86. etasje. Nå var det ikke langt i fra at vi begge sovnet stående, så vi tok toget tilbake, og så var det på tide å si farvel. Han dro tilbake til flyplassen, klar for å reise videre til Paris, mens jeg tok taxi til hostelet mitt, Reggae Mansion. Det må være det beste jeg har vært på så langt, og jeg betaler under halvparten av hva jeg gjorde i Australia. Tusen takk for tips, Mari! Rundt klokken 18 sovnet jeg "motvillig", og våknet nettopp til festmusikken fra takterrassen, som jeg definitivt skal sjekke ut i morgen kveld.

Min egen lille hule.