Good bye

En god klem, noen fine ord og ønske om en god tur videre. Omtrent hver dag er det noen nye å si farvel til. Noen jeg bare har snakket med i noen timer, andre jeg har vært med i flere dager. I dag sa jeg farvel til Jackie fra California, som jeg har reist sammen med i fem dager. Normalt* ville ikke jeg tenkt på fem dager som lenge, men så er det dét. Etter å ha bodd hos Jessica i Brasil, og reist sammen med Brit i en måned, er det første gang at jeg har reist sammen med noen over lengre tid. Det har vært fint å ha én og samme person å være sammen med. En person som du begynner å kjenne mer enn hvor h*n kommer fra, hvor h*n har vært, hvor h*n skal, hvor lenge h*n skal reise og hva h*n ønsker å gjøre med livet sitt**. Nå er jeg alene igjen, og turen går om noen minutter videre til en øy på vestkysten av Malaysia: Penang. Oppdatering fra de siste dagene mine kommer før dere aner.

*hjemme i Norge. Nå vet jeg ikke engang hva normalt er lenger. **en liten overdrivelse, siden man oftest blir kjent med mange folk bedre enn som så