Koh Phi Phi

De fem siste dagene mine i Thailand tilbringte jeg på øya Koh Phi Phi sammen med Becky. Etter en båttur på en og en halv time var vi på den nydelige øya; med vakre strender, små sjapper, barer og restauranter. Det var ingen bilveger, så taxitilbudet de hadde var en tralle for sekkene våres. Det var en god miks av backpackere, turister på ferie og lokale folk. På dagtid kokte vi oss i solen, før vi på kveldstid gikk ut for å spise, for så å drikke en bøtte med alkohol eller to ved en av barene på stranden. Vi hadde det utrolig gøy, og hadde det ikke vært for at 15-dagers visumet vårt gikk ut, og at jeg hadde en flytur til India å rekke, så hadde vi blitt lenger og i tillegg utforsket flere øyer i Thailand. På torsdag sa Becky og jeg farvel til hverandre, etter hele tre uker på reisefot sammen. Heldigvis har vi allerede planlagt at vi skal møtes i England eller Norge om (forhåpentligvis) ikke så lenge. En liten flytur unna var jeg tilbake i Kuala Lumpur, Malaysia, hvor flyet mitt gikk videre til India noen timer senere.

1. solnedgang fra balkongen vår, 2. litt av dagens nødvendigheter (og nei, røyken er ikke min), 3. - 5. nydelige stranden vi koste oss på hver dag og kveld, 6. en av de mange gatene på Koh Phi Phi, 7. frukt, 8. nydelig fruktshake, kjølte oss ned med disse når det ble utholdelig varmt, 9. - 13. på veg tilbake til fastlandet, Krabi, med båt, 14. utsikt fra havnen i Krabi, 15. og 16. vår siste middag sammen, 17. jeg og hjemmet mitt ventende på flyet til India