Puerto Viejo

Dagene i Montezuma gikk så utrolig fort, men samtidig veldig sakte. Vi våknet tidlig hver dag (som regel i 6/7-tiden) og brukte resten av dagen på stranden, på hostellet og på verdens kosligste kafe/restaurant; Organical. Vi følte oss så hjemme der, og alle som jobbet der var hyggelige. Hver gang vi kom, ropte de alltid "Hola chicas" og gav oss en varm velkomst. Etter den 6. gangen vi var der, og den siste for denne gang, ble vi ferdige med maleriet vi begynte på tre dager tidligere - de gav oss maling, pensler og en stor treplate å male på, også satt vi hver kveld å malte i et koselig rom med bøker, maleri på veggene og live musikk. Nå venter vi bare på mail fra sjefen, en italiensk dame, om at vi kan jobbe hos de noen uker! *krysserfingrene*

Mandags morning stod vi opp tidlig og tok bussen til San Jose, der vi trodde vi endelig skulle få møte Maria og Amalie. De hadde allerede utsatt første flyet tre dager på grunn av sykehusbesøk, og hadde Maria problem med noen papir, så da måtte hun være i Peru en natt til, mens Amalie satt på flyet til Costa Rica. Amalie, Brit og jeg ventet på Maria i et døgn, før vi dro på flyplassen og tok henne imot. Nå har vi hatt to netter i Puerto Viejo, sør på den karibiske siden av CR. Vi har danset i pøsregn, varmet oss i havet, syklet til en nydelig strand, ledd og kost oss. Kanskje reiser vi videre i morgen. Men først skal vi tilbringe natten i hver vår hengekøye.

Pura Vida!