There's no place like home

IMG_9595 copyIMG_9608 Snø kunne vært sand. 0 grader kunne vært +30. Jeg skulle egentlig vært i Sør-Amerika ett eller annet sted, med sekken på ryggen og kamera i hånden. Sol, strand, nye menneske og hostellivet. Men planer er jo til for å endres. Så nå sitter jeg fremdeles hjemme, to måneder etter backpackertur nummer to. Og det er faktisk utrolig deilig. Jeg kan...

- Drikke et glass hvitvin midt på dagen sammen med en god vennine

- Være spontan og bestille jentetur til Lanzarote (med avreise om bare noen dager, yey!)

- Låne ullgenseren til pappa når jeg fryser

- Se sneen og fine solnedgangen utenfor stuevinduet

- Våkne opp til hunden som vil opp i sengen til meg hver morgen

- Gå tur i natur som ikke fins i Sør-Amerika (norsk natur er fantastisk!)

- Få middag servert på bordet hver dag

IMG_9559

Det er ikke så verst å være hjemme i Norge en periode heller!