Lanzarote

IMG_9731_redigertIMG_9696_redigert For en uke siden gikk vi fra kulde og regn, til sol, vind og varme på fem timer. Det skulle ikke mer til for å få én ukes sommerfølelse. Flyet vårt landet nesten rett på stranden, og det var bare en kort busstur før vi var ved resepsjonen til leilighetskomplekset Las Ganovas, sammen med en fin bukett med norske pensjonister. Vi var forberedt på at det kom til å være en del nordmenn på øya, men at den var fyllt av 70% pensjonister kom som ett lite sjokk (research før avreise, what?). Normalt sett er jeg ikke noen fan av charter-ferier, men når man får flyreise og bosted for en uke for 3500 kr må man vell bare slå til? Det varmer vertfall reisehjertet mitt, charter eller ikke!

IMG_9727_redigertIMG_9733_redigert

Så lenge solen skinte låg vi langstrakte på hver vår solseng, gjerne med en kald øl i ene hånden og en god bok i den andre. Vi trengte bare å gå noen meter fra leiligheten (og en deilig seng) til bassengområdet med en koselig liten bar, nedkjølende basseng og våre beste venner - solsengene. Du har vell allerede fått et lite bilde av hvor mye lite trim vi fikk på turen. At pensjonistene er sprekere enn oss, burde vi kanskje ta som et tegn…

IMG_9702_redigertIMG_9721_redigert

Puerto del Carmen er en fin plass, hvor alle husene så fint er malt hvitt, med et lite shoppingsenter (= restauranter og typiske turist-boder), og en lang promenade perfekt for gå- og sykkelturer. Vi bodde i en bra stor leilighet med to soverom, to bad, kjøkken og stue. Med på kjøpet fikk vi to kompiser edderkopper som bodde i taket. For noen timer siden landet vi i regnfulle Bergen. Heldigvis for min del, skal sommerklærne pakkes i kofferten igjen om bare to uker.