Posts in England
Venninnetur til London

 

For litt over en uke siden kom besteveninnen min og jeg hjem fra en fantastisk tur i London. Vi hadde fire hele dager (+reisetid). Det var utrolig deilig å komme tilbake til byen som var mitt siste stoppested på min første backpackertur. Siden mesteparten av pengene mine de to siste årene har gått til reise, har utvalget i klesskapet mitt minket betraktelig, og det var tid for shopping. Etter to dager i Oxford Street var vi begge ivrige for å oppleve noe mer, og dro andre steder i byen. Vi...

- Møtte igjen fineste Emma, som jeg bodde på rom med gjennom hele India-eventyret for et år siden. For meg var dette et av høydepunktene på turen. Hun er faktisk den første jeg har møtt igjen etter backpackereventyra mine.

- Gikk på musikalen The Lion King, som absolutt er til å anbefale.

- Besøkte Kensington Palace, og slappet av i parken med hver vår nye bok fra en liten, koselig bokhandel.

- Gikk rundt i Notting Hill, spiste god is og gikk på bruktbutikk.

- Var skikkelige turister og tok bilder med London Bridge, London Eye og Big Ben.

- Tok oss en svipptur til Buckingham Palace.

 

London er en fantastisk by, og veldig enkel å reise rundt i. Vi brukte Airbnb til å finne bosted, og endte opp med et stort rom i en tre etasjers-leilighet noen tubestopp unna Oxford Street. Alle hostellene var nesten fullbooket og ganske dyre, så da sparte vi litt penger på å bo i leilighet. Vi bodde sammen med en gjeng gutter i 20-årene, men siden vi fartet rundt fra tidlig morgen til sent på kveld hver dag, fikk vi ikke sagt mye mer enn hei og hade.

 

/ Last sunday my best friend, Laura, and I came home from a fantastic four days-trip in London. It was so nice to be back in the city where I ended my first backpackertrip one year ago. I actually got to meet a good friend that I traveled with in India - which was soo lovely. Laura and I spent two days shopping in Oxford Street. During the rest of our trip we went to The Lion King musical, visited Nothing Hill, Kensington Palace, Buckingham Palace, London Bridge, Big Ben and London Eye - and had a lot of fun. We found a nice room in an apartement on Airbnb for a good price.